Wednesday, January 25, 2012

UiTM: BEL313 assignment 1 & 2

Salam,

aku rasa baik hati semacam je hari ni so aku nak share la aku punya assignment BEL 313 aku yang tak seberapa ini.. aku buat sendiri tau,so mungkin tak berapa elok penggunaan ayat English aku.

Korang boleh tengok2, belek2 (kalau boleh la) dan jadikan sebagai panduan korang buat assignment tu. Insya-Allah, boleh dapat A kot BEL 313 korang tu.

TAPI INGAT!! Jangan pulak pegi copy,paste bulat2 dan print terus anta kat pensyarah..nanti tak berkat pulak.
 

assignment 1 (group) : KLIK SINI

assignment 2 (individual) : KLIK SINI PULAK

Selamat membaca..peace! ^.^V


credit to:
Dayang Liyana bt Abg Affendie (partner buat assignment aku) &
Dr Caesar De Alwis (lecturer BEL 313 aku)

13 comments:

EG said...

terbaik!

Ash-The-Latitude said...

terbaek~ *suara BoBoiboy*
^_^V

Anonymous said...

cantikkkkkk ah ! hehe

Anonymous said...

thanks for sharing.. :)

princess mynn said...

course ape dulu? neh bel introduction to critical thinking kn?

Ash-The-Latitude said...

assalam @princessmynn , saya dulu budak diploma perakaunan uitm sarawak kampus samarahan :) yup ini bel introduction to critical thinking :)

Hazwan Azizi said...

thanks sgt2.. contoh yg sgt membantu :-)

lintasan zaimi said...

ada contoh assgment fallacy tak.. leh email azmi.cp@gmail.com

faizal rahana said...

Not Bad ..tq..

Anonymous said...

maafkan saya.. boleh tak tunjuk contoh fallacies.. :) aribah212_abdulrahim@ymail.com ... boleh saya buat rujukan...

AYuNG said...

as Salam,

dtg cari contoh....thanks.

♥My Perfect High Heels ♥ said...

hi
ada lagi tk u punye assg ni? or ur friend?

Ash-The-Latitude said...

memo from writer:
this is my assignments dated back in year 2011. so perhaps now, in 2014 the format might differ and changed. i am sorry but this is all i have. i don't think any of my friends still keep their assignments :) its too back dated..perhaps you guys can ask your own senior. i would really love to help but sorry this is all i have :)